Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Chactino

zondag 31 mei 2020

In de avond van 31 mei is een merrieveulen van Chactino  v.Chacco Blue x Cento Int. 1.60m-spr. geboren. Moeder is de Keur Sport merrie Uraniet v.Emilion x Lord Z, ze heeft 1.50m/spr. gelopen. Er komen vele goede springpaarden uit deze merrielijn. Mianta v.Hemmingway en Nanta v.Caridor zijn beide Int. GP springen, Wianta W v.Lupicor is Int. 1.40m met Dennis van den Brink en Henthe Royalty v.Kannan is Int 1.40m springen met Hendrik Dowe.

Hengstveulen van Grandorado TN

zaterdag 30 mei 2020

Vroeg in de avond van 30 mei is via een draagmerrie een hengstveulen van Grandorado TN geboren. Moeder is de Keur Ibop merrie Jabiola v.Emerald van 't Ruytershof x Spartacus x Quick Star x Quidam de Revel. Deze merrie behaalde in 2017 maar liefst 95 punten voor het vrij springen op de Stamboek Keuring in Oirschot. Op de Centrale Keuring was ze volgens het juryteam de beste springmerrie van Brabant en won daar ook het algemeen Kampioenschap. Vorig jaar liep ze in haar Ibop proef maar liefst 85 punten bij elkaar.

Merrieveulen van Solid Gold Z

vrijdag 29 mei 2020

Vroeg in de avond van 29 mei is een merrieveulen van Solid Gold Z geboren. Moeder is de 16 jarige internationale 1.45m springmerrie Ruby v.Rubert R x Cordano. Haar volle zus Cuberruby is ZZ/1.30m, en halfbroer Grandioos B Z v.Germus R is 1.40m-spr. Uit deze merrielijn komen vier goedgekeurde hengsten, de bekendste was Lux Z deze 1.60m springhengst was goedgekeurd bij KWPN, SF, Holstein en ISH.

Hengstveulen van Cornet Obolensky

donderdag 28 mei 2020

In de nacht van 28 mei is een hengstveulen van Cornet Obolensky geboren. Moeder is de 6 jarige Jappeloup DS v.Diamant de Semilly x Carthago zij is de een dochter van Staatspremie Prestatiemerrie Umea-Maria v.Carthago x Contender. Deze merrie bracht al 4 nakomelingen die op hoog niveau springen. Elke-Maria M v.Cornet Obolensky 1.60m, Elina-Maria M v.Diamant de Semilly 1.60m, Horsetelex Carmen-Maria v.Quidam de Revel 1.45m en Gardelino v.Casall is ZZ-spr/1.35m.

Hengstveulen van Jenkins

woensdag 27 mei 2020

27 mei net na middernacht begon de bevalling van Vivana v.Stravinsky x Esteban , een hengstveulen van Jenkins geboren na een draagtijd van ruim een jaar. Uit deze merrielijn komen veelzijdige sportpaarden in zowel dressuur o.a. Orayen v.Denver W en Bonvivant v.Tolad beiden ZZL en in springen o.a. Hemston v.Nimmerdor, en Gevita v.Fleuri du Manoir en Kalovita II v.Pachat II allen 1.35m-spr. en in Eventing liep Daniel del Impermeable Internationaal CCI4*

Terug naar boven