Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Omano BC

woensdag 20 mei 2020

Vroeg in de morgen van 20 mei is een merrieveulen geboren van Omano BC v.Cumano x Darco. Moeder is Dazzle van de Nethe v.Quasimodo Z x Ewout van de kleine Roost. Ze is de halfzus van het 1.60m Grand Prix paard Biegel JR Z v.Balougran Z en van Catoush van de Nethe v.Colman 1.40m/spr. en van Luigi van de Nethe v.Baloubet de Rouet 1.45m/spr.

Hengstveulen van Ogano

dinsdag 19 mei 2020

Einde avond van 19 mei is een hengstveulen van Ogano geboren. Moeder is de Elite Ibop Prok merrie Gratia Viola RS v.Ultimo x Corland. Uit deze merrielijn komen vele internationale springpaarden halfbroer Zimba v.Berlin sp Int. 1.50m, Eastborn v.Clinton is 1.50m-spr. Jacomar v.G.Ramiro Z Int. GP, Urseline v.G.Ramiro Z Int. ISP, Waldemar v.Calvados Int. ISP en Willemijn v.Numero Uno Int. 1.60m GP.

Hengstveulen van Le Formidable

dinsdag 19 mei 2020

Einde van de middag op 19 mei is een hengstveulen van Le Formidable geboren. Moeder is de Keur EPTM merrie Unetra v.Goodtimes x Amor. Met deze merrie is in twee richtingen gefokt, in de USA heeft zoon Atlanta v.Vancouver internationaal 1.50m gesprongen. In de dressuurrichting heeft ze twee 2e bezichtigingszonen gehad, een van Apache en een van Desperado.

Merrieveulen van Le Formidable

dinsdag 19 mei 2020

In de morgen van 19 mei is een merrieveulen van Le Formidable geboren. Moeder is Ultraster v.Freestyle x Pion. Uit deze moederlijn komen o.a. Bojangels v.Sorento Int. Grand Prix, Desman v.Sorento ZZL en Wildfire v.Sir Sinclair is ook ZZL. 

Merrieveulen van United Touch S

maandag 18 mei 2020

Vroeg in de nacht van 18 mei is een merrieveulen van United Touch S v.Untouched x Lux Z geboren. Deze hengst van de Reserve op de Bundeschampionate, hij is de kleinzoon van Olympisch Kampioene Classic Touch. Moeder van het veulen is de Prokmerrie Calladina PP v.Canturo x Grannus dat is een halfzus van de KWPN hengst Padinus. De Moeder van Calladina was de sportmerrie Ladina zij sprong op 1.50m niveau.

Terug naar boven