Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Kjento

dinsdag 16 maart 2021

Het derde veulen in de nacht van 16 maart is ook een merrieveulen dit keer van de hengst Kjento. Moeder is de Elite Prok merrie Wareina V v.Sir Sinclair x Hurricane, ze liep zelf Z1 dressuur. Haar zoon Lucky L v.Gunner KS is een aangewezen hengst. Uit deze merrielijn komen vele hoog geklasseerde dressuurpaarden o.a. ook de goedgekeurde internationale Grand Prix hengst Johnson.

Merrieveulen van Escape Z

dinsdag 16 maart 2021

Het tweede veulen in de nacht van 16 maart is een merrieveulen van Escape Z. Moeder is de Keur Preferente Prestatie merrie USA S v.Lux x Larome, uit de van Straaten lijn waar vele hooggeklasseerde springpaarden komen. Twee zonen van USA S springen ook al internationaal, Dartbreaker v.Heartbreaker is Int. 1.50m.springen met Danielle Goldstein en Flinton v.Clinton is ook 1.50m springen , en 2e bezichtigingshengst Houdini v.Nameles R is Int. 1.40m springen.

Merrieveulen van Emerald van het Ruytershof

dinsdag 16 maart 2021

In de nacht van16 maart is bij draagmerrie Lieve Worona een merrieveulen van Emerald van het Ruytershof geboren. De echte moeder is het Internationaal 1.55m springpaard Kassandra van 't Heike v.Epleaser van 't Heike x Grandeur. Samen met haar ruiter Thiago Ribas da Costa won zij al vele grote prijzen. Twee volle broers van Kassandra springen ook op internationaal 1.45m niveau en een halfzus Grande Dame van 't Heike v.Nabab de Rêve is internationaal 1.40m spr.

Hengstveulen van Emerald van het Ruytershof

maandag 15 maart 2021

In de nacht van 15 maart is een hengstveulen van Emerald van het Ruytershof geboren.Moeder is niemand minder dan Internationale 1.60m springmerrie Hija van Strokapelleken v.Calido I x Azur de Paulstra. De Amerikaanse ruiter Mclain Ward maakte in januari 2018 nog zijn debuut met haar en ze wonnen direct drie keer op rij het winterfestival in Wellington en één keer in Ocala. En ze eindigde met een zesde plaats in de 5* Grand Prix van Wellington in maart van dat jaar.

Merrieveulen van Andiamo Semiily

zondag 14 maart 2021

In de nacht van 14 maart nog een merrieveulen geboren, dit keer van Andiamo Semilly, deze hengst liep op achtjarige leeftijd al op 1.50m-niveau, en daarna met Pénélope Leprevost op het hoogste niveau. Moeder Flow C v.Calvaro Z komt ook uit een hele goede sportstam, haar moeder Neutje v.Colino was Int. 1.60m en ook halfbroer van Flow, Willem van de Vossenberg v.Oklund behaalde dat niveau.

Terug naar boven