Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Total Hope

zondag 11 april 2021

Einde middag van 11 april is via draagmerrie Beau een hengstveulen van Total Hope geboren, deze hengst stamt af de beste hengst en beste merrie van de wereld Totilas & Weihegold. Moeder van het veulen is de Elite Ibop Prok merrie Hienola M v.Florencio x Dayano. Uit deze merrielijn komen vele sportpaarden in zowel de dressuur als springen.

Hengstveulen van Defender Z

zondag 11 april 2021

In de nacht van 11 april is een hengstveulen geboren van de veelbelovende jonge hengst Defender Z v.Dominator Z x Padinus. Moeder is de prestatiemerrie Urschi v.Quick Star x Quidam de Revel. Haar dochter Fabiola v.Spartacus is Elite en 1.35m springen , de dochter van Fabiola, Jabiola v.Emerald van 't Ruytershof was Brabants Keuringskampioene van 2017. Ook heeft Urschi zelf een zoon van Emerald van 't Ruytershof die 1.30m springen is.

Merrieveulen van Grandorado TN

zaterdag 10 april 2021

In de nacht van 10 april is een merrieveulen van Grandorado TN geboren. Moeder is het Internationale 1.50m springpaard Synderella v.Stakkato x Casini I. Haar volle zus Sol Y Sombra is ook internationaal 1.45m springen. Halfbroer Santa Rosa Teuton v.Corrado I is een goedgekeurde hengst en is ZZ-spr/1.35m.

Merrieveulen van First Dior

vrijdag 9 april 2021

In de nacht van 9 april is een merrieveulen van First Dior geboren. Moeder is de Elite Ibop D-OC merrie Luna V v.Galaxie x Tuschinski. Uit deze merrielijn komt ook Bud v.Sandro Hit het Internationaal Grand Prix paard van Katharina Tascher (GER) En er komen meerdere Z1 en Z2 dressuur paarden uit deze lijn.

Merrieveulen van Dominator Z

donderdag 8 april 2021

In de middag van 8 april is ook nog een merrieveulen van Dominator Z geboren bij draagmerrie Grace of Quick. De echte moeder is het Internationale 1.60m springpaard Ice Baby v.Eros Platiere x Quat 'Sous. Haar halfbroer Un Blanc de Blancs v.Sheyenne de Baugy is BWP goedgekeurd. Volle broer van Ice Baby, Jacquart is Int. Z-Spr/1.30m en halfbroer Vodka v.Ernest is ook internationaal 1.60m springen.

Terug naar boven