Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Dominator Z

donderdag 8 april 2021

In de middag van 8 april is ook nog een merrieveulen van Dominator Z geboren bij draagmerrie Grace of Quick. De echte moeder is het Internationale 1.60m springpaard Ice Baby v.Eros Platiere x Quat 'Sous. Haar halfbroer Un Blanc de Blancs v.Sheyenne de Baugy is BWP goedgekeurd. Volle broer van Ice Baby, Jacquart is Int. Z-Spr/1.30m en halfbroer Vodka v.Ernest is ook internationaal 1.60m springen.

Merrieveulen van Trafalgar

donderdag 8 april 2021

Ook nog 2 veulens overdag geboren op 8 april. in de voormiddag een merrieveulen van Trafalgar. Moeder is Japhira v.Zarlando x San Remo. Uit deze moederlijn komen o.a. Don Sandreo v.Sandreo ZZZ, en Welina v.San Remo heeft Z2 gelopen.

Hengstveulen van Desperado

donderdag 8 april 2021

Het 3e veulen in de nacht van 8 april is een zoon van de Grand Prix hengst Desperado. Moeder is de pas 4 jarige Magic GLN v.Daily Daimond x Everdale. Uit deze moederlijn komen de goedgekeurde hengsten Johnon v.Jazz Grand Prix en Just For You v.Utopia, en o.a. de dressuurpaarden Grayton Beach v.Negro Inter-I, Divo v.Washington Inter-I en Igon Begijnhoeve v.Apache Inter-I.

Merrieveulen van Blue Horse Zack

donderdag 8 april 2021

Het tweede veulen in de nacht van 8 april is een merrieveulen van Blue Horse Zack. Moeder is de Sport D-OC dressuurmerrie Cindy Retto v.Chatman x Donnerhall, ze heeft zelf ZZZ gelopen.Haar moeder Tiadora de Donnerhall is een volle zus van de goedgekeurde hengst Don Chico. Verder komen uit deze merrielijn de goedgekeurde Grand Prix hengsten Rubin Royal, Rubin Action en Romanov, en de Lichte Tour hengst Rumicello.

Merrieveulen van Bonds

donderdag 8 april 2021

In de nacht van 8 april hadden we tussen 2.00 en 3.00uur  3 vosveulens bij vosmerries. Het 1e veulen is een merrieveulen van de Oldenburger kampioen van 2015 Bonds v.Benicio, helaas heeft deze zeer opvallende voshengst vanwege een blessure nog weinig van zich kunnen laten zien. Moeder is de 4 jarige Voorlopig Keur merrie Mystiek van de Nethe v.Bernay x His Highness.

Terug naar boven