Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Charisto van de Heffinck

woensdag 7 april 2021

Het 2e veulen in de nacht van 7 april is een hengstveulen van Charisto van de Heffinck v.Casall. Moeder is de Zwarte Platenbonte merrie Mango Moon van de Dreef v.El Salvador x Balou du Rouet Z. Het veulen heeft de mooie zwarte kleur van haar moeder maar is helaas niet bont. Uit deze moederlijn komen drie goedgekeurde hengsten waarvan Lex van de Dreef v.Nabab de Rêve 1.45m springen is.

Merrieveulen van Eise 489

woensdag 7 april 2021

In de nacht van 7 april is een merrieveulen van Eise 489 geboren. Deze Friese hengst is Sport-Elite en won in 2016 3 kampioenschappen en was in 2017 paard van het jaar.Moeder van het veulen is de Arabo Fries Dark Dream v.Yk Dark Dinilo x Hearke, deze 19 jarige Sportmerrie liep jaren achtereen mee in Internationale vierspanwedstrijden o.a. de Royal Windsor Horse Show, CAI Valkenswaard, World Equestrian Festival in Aken, EC Competitie in Gotenburg en zelfs de FEI World Equestrian Games in Mill Spring USA.

Hengstveulen van Negro

dinsdag 6 april 2021

In de avond van 6 april is een hengstveulen van Negro geboren, bij draagmerrie Woratira. De echte moeder is Braunieth-Utopia Elite Sport Ibop v.Florencio x Krack C ze liep zelf Z2. Haar zoon Galaxiet-Utopia v.Diarado is Internationaal Eventing CCI2* -L. Uit deze merrielijn komen ook nog de internationale Grand Prix paarden Eye-Cather v.Uphill, Nistria-Utopia v.Inferno en Zep-Utopia v.Oo-Seven en Zoolander v.Jazz is internationaal Inter I geklasseerd.

Merrieveulen van Valverde

dinsdag 6 april 2021

In de vroege morgen van 6 april is een merrieveulen van Valverde geboren. Moeder is de Elite Sport Z1 dressuurmerrie Zauberfee v.Tango x Loutano. Volle broer van de merrie Fernando loopt internationaal YR en Lichte Tour en halfzus Ulla v.Rafurstinels loopt ook Z1 dressuur.

Hengstveulen van Bordeaux

dinsdag 6 april 2021

In de nacht van 6 april is een hengstveulen van Bordeaux geboren. Moeder is de Elite merrie Enoeska v.Jazz x Metall. Oudste zoon van Enoeska en volle broer van het veulen , Just Friends v.Bordeaux scoorde met Femke de Laat hoge punten bij de KWPN Young Dressage Talents, en werd daarna naar Amerika verkocht. Uit deze merrielijn komen o.a. ook Amigo v.United PSG, Grey Flanel v.Gribaldi PSG en goedgekeurd in Oldenburg en Dénoeska v.Jazz loopt Lichte Tour.

Terug naar boven