Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Hengstveulen van Chacco Blue

dinsdag 30 maart 2021

In de nacht van 30 maart is een groot sterk hengstveulen van Chacco Blue geboren. Moeder is de Elite Sport merrie Golden Girl v.Goldfever I x Candillo. Deze merrie heeft internationaal 1.45m gesprongen en in het Nederlands team junioren en young riders gezeten, haar moeder sprong ook op 1.50m niveau, en ze is de halfzus van KWPN GGK 1.40m springhengst Everto v.Harley VDL. Dochter Golden Christien v.Vaillant springt internationaal 1.40m.

Hengstveulen van Le Formidable

maandag 29 maart 2021

In de nacht van 29 maart is een hengstveulen van Le Formidable geboren. Moeder is Charola Utopia Stb-Ext Prok v.Osmium x Jazz. Haar ouste zoon Hocus Pocus v.Apache loopt inmiddels Grand Prix met Edward Creamer. Twee halfbroers van Charola Utopia lopen ZZL namelijk Glenn Hill v.Carlton Hill en Emotion v.Delatio.

Merrieveulen van Dreamboy

vrijdag 26 maart 2021

Einde avond van 26 maart is bij draagmerrie Elyse Motion een merrieveulen van Dreamboy geboren. De echte moeder Funkenmarie is een Elite merrie van For Romance x De Niro, ze haalde bij de EPTM maar liefst 93 punten, en vorig jaar bij de voorselectie van de Pavo Cup de hoogste score van 88 punten, helaas kon de finale door de Corona niet vereden worden.

Hengstveulen van Jameson RS2

woensdag 24 maart 2021

Einde avond het vierde veulen van de 24 e maart, is een hengstveulen van Jameson RS2. Zijn moeder is de 4 jr. Morlanda v.Charmeur x Elcaro. Uit deze moederlijn komen enkele hooggeklasseerde dressuurpaarden o.a. Pavarotti 85 v.Ferro is Grand Prix, en Diesel v.Sandreo, Zaronia v.Tango en Ceante v.San Remo zijn alle drie ZZL, en dan lopen er nog minimaal 6 paarden op Z2 niveau.

Merrieveulen van Grandorado TN

woensdag 24 maart 2021

In de avond van 24 maart is een merrieveulen van Grandorado TN geboren. Moeder is Alana v.Landino x Carthino Z. Vader van Alana, Landino heeft de palominokleur, net als zijn vader Holland's Golden Boy, maar beide hebben ze die kleur niet aan het veulen doorgegeven.

Terug naar boven