Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Dominator Z

maandag 22 maart 2021

Einde avond van 22 maart is een merrieveulen van Dominator Z geboren. Moeder is de Ster Ibop Prok merrie Anneroos v.Vancouver x Voltaire. Uit deze stam komen enkele 1.30m en 1.35m springpaarden , en Windoctro v.Indoctro en Lancelot v.Farmer zijn ZZL dressuur geklasseerd, dus een veelzijdige stam.

Hengstveulen van For Romance

maandag 22 maart 2021

23.59 uur Alarm, dus net in de 1e minuten van 22 maart is een hengstveulen van For Romance geboren bij draagmerrie Dabahia. Echte moeder is de Elite Ibop Prok merrie Jamaica v.Vivaldi x Ferro. Ze is een halfzus van het Grand Prix paard Electra v.Jazz van Lynne Maas, ook komt nog uit deze moederlijn het Internationale Grand Prix paard Mythilus v.Ferro.

Hengstveulen van Daily Daimond

zondag 21 maart 2021

Vroeg in de ochtend van 21 maart is onze Stb-Ext Prok merrie Icha Utopia v.Cupido x Osmium bevallen van een heel mooi hengstveulen van Daily Daimond. Haar halfbroer Hocus Pocus v.Apache loopt inmiddels Grand Prix met Edward Creamer uit de UK. En twee halfbroers van haar moeder lopen ZZL namelijk Emotion v.Delatio en Glenn Hill v.Carlton Hill.

Merrieveulen van Dreamboy

zaterdag 20 maart 2021

In de voormiddag van 20 maart is draagmoeder Didi-Vera bevallen van een merrieveulen. De biologische ouders zijn Dreamboy en Funkenmarie, deze Elite merrie van For Romance x De Niro liep in de EPTM maar liefst 93 punten bij elkaar. En als 4 jarige liep ze in de voorselectie van de Pavo Cup ook naar de hoogste score van 88 punten.

Hengstveulen van Cordano Sitte Z

zaterdag 20 maart 2021

Het tweede veulen in de nacht van 20 maart is een zoon van Cordano Sitte Z. Beide veulens hadden de uitgerekende datum in februari maar bleken meer tijd nodig te hebben. Moeder van dit tweede veulen is Willow v.Worldly x Match AA. Voor het vaderschap tekent de schimmelhengst Cordano Sitte Z v.Carthago x Major de la Cour, deze hengst spring internationaal op 1.60m niveau.

Terug naar boven