Veulens

Op onderstaande pagina vind u de veulens geboren bij "De Bemi Hoeve".
Archief 2009 t/m 2016

Merrieveulen van Chacco Blue

zaterdag 20 maart 2021

In de nacht van 20 maart via draagmoeder Jiecera een merrieveulen van Chacco Blue geboren.Echte moeder is Lafite di Fer v.Baloubet du Rouet x Calato. Deze merrie springt op Int. 1.35m niveau met Hanne Mertens. Haar in 2018 geboren zoon Sauvignon di Fer v.Jenson van 't Meulenhof is aangewezen voor het KWPN verrichtingsonderzoek, dit jaar konden voor het eerst niet KWPN hengsten geprimeerd worden.

Merrieveulen van Ermitage Kalone

woensdag 17 maart 2021

Vroeg in de avond is het derde veulen van 17 maart geboren, een merrieveulen van de springhengst Ermitage Kalone. Moeder is de Elite Prestatie Ibop merrie Amy-Gold v/d Boleemhoeve v.Padinus x Herranus. Uit deze moederlijn komen vele internationale springpaarden o.a. Znoopy Gold v/d Boleemhoeve v.Vancouver is Int. ISP, Vicky Gold v.Andiamo is Int 1.55-GP, Daddy-Gold v.Andiamo is Int. 1.50m en Dimple v.Wittinger VDL is Int. 1.50m.

Hengstveulen van Desperado

woensdag 17 maart 2021

Einde middag van 17 maart is een hengstveulen van Desperado geboren. Moeder is Fiifadorijke v.Delatio x Jazz zij is M1 dressuur. Uit haar moederlijn komen o.a. de dressuurpaarden Adorijke v.Rousseau ZZL en Zetdorijke v.Flemmingh Midden Tour. Maar uit de directe moederlijn komen toch ook minstens acht internationale springpaarden, enkele zelfs op 1.60m Grand Prix niveau.

Merrieveulen van Emerald van het Ruytershof

woensdag 17 maart 2021

In de nacht van 17 maart is via draagmerrie Mississippi een merrieveulen geboren van Emerald van het Ruytershof, uit een spoeling van de BWP merrie Gravin v/d Dreef v.Cartier vd Heffinck x Lys de Darmen. Deze merrie heeft zelf internationaal 1.40m gesprongen. Gravin v/d Dreef is een halfzus van twee goedgekeurde 1.60m springhengsten, namelijk Action Breaker en Quasimodo v/d Molendreef.

Merrieveulen van Dreamboy

dinsdag 16 maart 2021

In de avond van 16 maart is een merrieveulen van Dreamboy geboren. Moeder is Sundance van de Biebosschen v.Sir Donnerhall I x Weltmeyer. Deze merrie komt uit de Sonnevanck-stam. Uit deze lijn komt o.a. ook Willi Witzig van de Biebosschen v. A Jungle Prince PSG/Inter I en de bij het Hannover goedgekeurde Bretton Woods zoon F-Braveheart-Vanck van de Biebosschen.

Terug naar boven